Industra, to je skvělé jídlo, workshopy a nabitý program!

23. 08. 2016
Navštivte nás 10.9.2016 na Food Festivalu na Industře v Brně, pochutnejte si na různorodých kuchyních a zapojte se do našeho Miso workshopu

Na snídani, k obědu, večeři, alespoň jednou denně. Tak často konzumují Japonci nejtradičnější polévku Miso.

Protože je velmi jednoduchá a naprosto dokonalá, když se dodrží správný postup, chceme ji naučit i vás.

V miso polévce, stejně tak jako i v jiných japonských pokrmech, je možné najít pátou "lahodnou" chuť umami. Vzniká použitím jednotlivých surovin, které musí být připraveny správně, a dohromady tvoří tuto jedinečnou chuť.

Čeká vás:

  • povídání o tom, co je miso a pátá chuť umami

  • ukázka přípravy Miso polévky (Kombu, Dashi, Tofu,  řasa Wakame, jarní cibulka, enoki houby, světlé Miso)

  • ochutnávka umami, páté chutě

  • možnost zapojit se do přípravy

  • porce horké, lahodné polévky misoshiru

  • tištěný návod a možnost zakoupit suroviny na přípravu na místě

Ve zktratce tedy stačí objednat workshop na čas, který vám vyhovuje, přes naše stránky a dorazit 10.9.2016 na Industru (Masná 9) v Brně :)

Jaké další rozmanité kuchyně, program, skvělé jídlo a naše menu vás čeká, sledujte a sdílejte na facebookové události.

Mooc se na vás těšíme! :)

tým sushimarket.cz
Martin a Margita

Připojené obrázky

Košík