Miso pasta shiro

Světlá miso pasta ze sójových bobů a rýže

139 Kč

Skladem

+
Přejít k objednávce

světlé shiro miso 400 g

Akce Top

Tato bezlepková "superpotravina" vzniká fermentací sojových bobů a rýže. V různých oblastech Japonska se vyrábí různé druhy. Nepostradatelná je na tradiční Miso polévku, omáčky a další dobroty. Abychom zachovali blahodárné účinky, Miso nikdy nevaříme.

Do vývaru z Dashi (sušený tuňák) - základ Miso polévky, rozmícháme Miso pastu přes sítko.

Obsah: 500 g
Složení: voda, sója, rýže, mořská sůl, alkohol
Vyrobeno v Japonsku

alergeny jsou vyznačeny tučně

 

Komentáře

  • Kočica před 3 měsíci

    Poraďte jak nejlépe uchovat rozdělanou pastu. Vařím málo, když to předělám do sklínky od okurek, tak tam budou vzduchové kapsy. Případně jestli je nějaké minibalení na jeden hrnec polévky?

  • Martin – sushimarket.cz před 3 měsíci

    Dobrý den, děkujeme za dotaz. Miso je třeba po otevření skladovat v lednici a vydrží poměrně dlouho - řádově měsíce. Nejlepší je miso nechat v obalu, ustřihnout roh a poté jej uzavřít tzv. svorkou na sáčky.

Košík