Miso pasta shiro 500 g

Světlá miso pasta ze sójových bobů a rýže

Tento produkt už v nabídce nemáme :(

miso shiro pasta

Světlá miso pasta obsahuje větší podíl rýže a díky tomu má nezaměnitelnou nasládlou chuť. Nepostradatelná je při přípravě tradiční miso polévky. Skvěle se hodí i do omáček nebo dezertů. Miso polévka by neměla projít varem, aby se v ní uchovaly všechny enzymy. Po otevření uchovávejte v lednici. Dobře skladovaná miso pasta vydrží v lednici několik měsíců. 

Jak si připravit miso polévku 

Do vývaru z Dashi (sušeného tuňáka) a řasy kombu - základ miso polévky, rozmíchejte miso pastu přes sítko. Podávejte s jarní cibulkou, řasou wakame nebo natrhanou řasou nori

Obsah: 500 g
Složení: voda, sója, rýže, mořská sůl, alkohol
Vyrobeno v Japonsku

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energie: 771 kJ / 184 kcal
Tuky: 6,5 g / z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g
Sacharidy: 18 g / z toho cukry: 6,7 g
Bílkoviny: 11 g
Sůl: 11,8 g

Dovozce: sushi market s.r.o., Průchodní 377/2, Brno

Obsahuje alergeny: sója

 

Komentáře

  • Kočica před 2 lety

    Poraďte jak nejlépe uchovat rozdělanou pastu. Vařím málo, když to předělám do sklínky od okurek, tak tam budou vzduchové kapsy. Případně jestli je nějaké minibalení na jeden hrnec polévky?

  • Martin – sushimarket.cz před 2 lety

    Dobrý den, děkujeme za dotaz. Miso je třeba po otevření skladovat v lednici a vydrží poměrně dlouho - řádově měsíce. Nejlepší je miso nechat v obalu, ustřihnout roh a poté jej uzavřít tzv. svorkou na sáčky.

Košík