Miso pasta shiro

Světlá miso pasta ze sójových bobů a rýže

139 Kč

Skladem

+
Přejít k objednávce

světlé shiro miso 400 g

Akce Top

Tato bezlepková "superpotravina" vzniká fermentací sojových bobů a rýže. V různých oblastech Japonska se vyrábí různé druhy. Nepostradatelná je na tradiční Miso polévku, omáčky a další dobroty. Abychom zachovali blahodárné účinky, Miso nikdy nevaříme.

Do vývaru z Dashi (sušený tuňák) - základ Miso polévky, rozmícháme Miso pastu přes sítko.

Obsah: 500 g
Složení: voda, sója, rýže, mořská sůl, alkohol
Vyrobeno v Japonsku

alergeny jsou vyznačeny tučně

 

Komentáře

  • Kočica před měsícem

    Poraďte jak nejlépe uchovat rozdělanou pastu. Vařím málo, když to předělám do sklínky od okurek, tak tam budou vzduchové kapsy. Případně jestli je nějaké minibalení na jeden hrnec polévky?

  • Martin – sushimarket.cz před měsícem

    Dobrý den, děkujeme za dotaz. Miso je třeba po otevření skladovat v lednici a vydrží poměrně dlouho - řádově měsíce. Nejlepší je miso nechat v obalu, ustřihnout roh a poté jej uzavřít tzv. svorkou na sáčky.

Košík