Kombu řasa 113 g

Mořská řasa Kombu

159 Kč s DPH

Skladem

+
Přejít k objednávce

řasa na miso polévku kombu konbu

Připravte si silný rybí vývar Dashi, třeba na Miso polévku nebo Tamagoyaki, který se neobejde bez řasy Kombu.

Příprava Dashi vývaru:
Kombu ponořte do vody, v níž budete připravovat vývar. Vodu s Kombu přiveďte k varu, vytáhněte ji, přidejte Katsuobushi neboli Bonito flakes, a nechte louhovat cca 3 min. Již nevaříme. Hotový, silný a zlatavý vývar přeceďte nejlépe přes utěrku nebo hadřík. Dashi - hotový vývar, je základem japonské kuchyně. Zkuste třeba Miso polévku! Stačí do vývaru přes sítko rozmíchat Miso pastu, přidat silken tofu, nakrájenou jarní cibulku a namočenou řasu Wakame. Miso nikdy nevaříme, použe ohříváme, pro zachování enzymů a důležitých látek.

Obsah: 113 g
Složení: 100% řasa Kombu
Země původu: Čína

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energie: 11 kJ / 3 kcal
Tuky: < 0,5 g / z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,1 g
Sacharidy: 0,6 g / z toho cukry: 0,6 g
Bílkoviny: < 0,5 g
Sůl: 0,22 g

Dovozce: sushi market s.r.o., Průchodní 377/2, Brno

Neobsahuje alergeny

poznámka: na povrchu řasy se může přírodně vyskytovat bílý prášek, který je pouze kyselina glutaminová. Stačí ji otřít namočeným hadříkem.

Komentáře

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Košík