Kombu řasa 113 g

Mořská řasa Kombu pro přípravu rybího vývaru

119 Kč

Skladem

+
Přejít k objednávce

kombu

Připravte si silný rybí vývar Dashi, třeba na Miso polévku nebo Tamagoyaki, který se neobejde bez řasy Kombu.

Příprava Dashi vývaru:
Kombu ponořte do vody, v níž budete připravovat vývar. Vodu s Kombu přiveďte k varu, vytáhněte ji, přidejte Katsuobushi neboli Bonito flakes, a nechte louhovat cca 3 min. Již nevaříme. Hotový, silný a zlatavý vývar přeceďte nejlépe přes utěrku nebo hadřík. Dashi - hotový vývar, je základem japonské kuchyně. Zkuste třeba Miso polévku! Stačí do vývaru přes sítko rozmíchat Miso pastu, přidat silken tofu, nakrájenou jarní cibulku a namočenou řasu Wakame. Miso nikdy nevaříme, použe ohříváme, pro zachování enzymů a důležitých látek.

Obsah: 113 g
Složení: 100% řasa Kombu
Země původu: Korea
Dostupnost: 5 ks


poznámka: na povrchu řasy se může přírodně vyskytovat bílý prášek, který je pouze kyselina glutaminová. Stačí ji otřít namočeným hadříkem.

Komentáře

Zatím nebyl vložen žádný komentář. Buďte první!

Košík